پاسخنامه سوالات آشپز غذاهای فوری فست فود فنی و حرفه‌‌ای فنی حرفه ای (سال 1403)

پرداخت امن
تضمین کیفیت
قیمت مناسب
پشتیبانی آنلاین

پاسخنامه سوالات آشپز غذاهای فوری فست فود فنی و حرفه‌‌ای فنی حرفه ای (سال 1403)

تعداد سوالات 800 سوال
خوشه خدمات
گروه خدمات تغذیه ای
کد استاندارد 5-31/95/1/3
پیش نیاز ندارد
منبع نمونه سوالات مهمترین سوالات ادوار گذشته
پاسخنامه ✅ دارد
فرمت فایل PDF - پی دی اف
حجم فایل 21 مگابایت
بروزرسانی شده در سال 1403

آزمون آشپز غذاهای فوری (فست فود) در شاخه خدمات تعذیه ای زیر مجموعه گروه خدمات فنی و حرفه ای کشور

نمونه سوال های دوره های مختلف فنی و حرفه ای و آزمون آنلاین و آزمون ادواری

 

آشپز غذاهاي فوري كسي است كه از عهده تهيه مواد اوليه با كيفيت مناسب برآيد و از شرايط نگهداري آن اطلاعات كامل داشته باشد و همچنين بتواند با استفاده از ابزار و تجهيزات و دستگاههاي مخصوص از عهده آماده سازي پخت، بسته بندي و نگهداري غذاهاي فوري در ۱۵ دقيقه برآيد.

 

سر فصل دوره آموزش آشپز غذاهای فوری (فست فود) 

توانايي تشخيص عوامل موثر كار و موقعيت مكاني فعاليت

توانايي رعايت بهداشت محيط كار و نظافت فردي و عمومي طبق اصل GHP

توانايي بكارگيري وسايل و ابزار و دستگاه هاي مختلف آماده سازي و پخت در آشپزخانه صنعتي و نيمه صنعتي

توانايي شستشو و ضدعفوني و سرويس و نگهداري وسايل دستگاههاي طبق اصولGHP

توانايي تهيه و آماده سازي مواد اوليه مورد نياز

توانايي توزين و اندازه گيري مواد اوليه

توانايي تهيه انواع ساندويچ گرم

توانايي تهيه انواع ساندويچ سرد

توانايي تهيه انواع پيتزا

توانايي آماده سازي غذاهاي پرسي

توانايي بسته بندي انواع غذا براي سرو خارج از رستوران

توانايي تشخيص روش هاي مناسب نگهداري مواد اوليه و غذاهاي آماده

توانايي پيشگيري از حوادث و رعايت اصول ايمني محيط كار 

 

اگر شما قصد دارید تا در شاخه آشپز غذاهای فوری (فست فود) مدرک معتبری دریافت کنید. باید علاوه بر گذراندن دوره های فنی حرفه ای باید در آزمون مربوطه نیز نمره قبولی را کسب نمایید. نمونه سوالات فست فود فنی حرفه ای به عنوان منبع برای آشنایی با آزمون و یافتن آمادگی لازم برای شرکت در آزمون های فنی حرفه ای است.

 

مخاطبان این دوره:

دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته های مرتبط

کلیه علاقه مندان به فعالیت در حوزه آشپزی

خانم های خانه دار

 

نمونه سوالات تستی آشپز غذاهای فوری (فست فود) از شما یک حرفه ای می سازد

 

با وجود آنکه آزمون آشپز غذاهای فوری (فست فود) فنی حرفه ای، سختی های مربوط به خودش را دارد اما نمونه سوالات تستی آشپزی فوری فست فود این امکان را برای متقاضیان این رشته فراهم می آورد تا با مطالعه این مجموعه علاوه بر سنجیدن مهارت های خود برای شرکت در آزمون، میزان قبولی خود را تا حد بسیار بالایی افزایش دهند.

 

این نمونه سوالات قابل استفاده برای تمامی داوطلبان و هنرجویانی است که قصد شرکت در دوره های آموزشی ادواری و همچنین آزمون آشپزی فوری فنی حرفه ای را دارد می باشد.

 

نمونه سوالات فست فود با جواب

 

نمونه سوالات فست فود (آشپز غذاهای فوری) با جواب همان گونه که از نامش برمی آید از جمله کامل ترین و تخصصی ترین سوالات تستی است که به همراه جواب در اختیار متقاضیان این رشته قرار داده می شود.

 

 محتویات موجود در این مجموعه از موارد زیر می باشد:

• مهم ترین نمونه سوالات دوره های پیشین

• سوالات تستی آزمون های قبل همراه با جواب

 

موفقیت شما را در آزمون فست فود آرزومندیم ❤️

محتوای فایل آشپز غذاهای فوری (فست فود) فنی و حرفه‌‌ای

⭐️- 546 سوال تستی آشپز غذاهای فوری (فست فود) + پاسخنامه

⭐️- استاندارد مهارت و آموزشي آشپز غذاهای فوری (فست فود)

نمونه سوالات رایگان آشپز غذاهای فوری با جواب

 

نام دیگر مارگاریت چیست؟

الف ) پیتزا نونا

ب ) پیتزا ایتالیایی

ج) پیتزا پنیر ✔️

د) هیچکدام

 

ماده اصلی پیتزا تونا چیست؟

الف ) ماهی- نمک – سوسیس

ب ) همبرگر – نمک – تن ماهی

ج) تن ماهی – قارچ – فلفل دلمه ای ✔️

د) قارچ – نمک – همبرگر

 

پیتزا ایتالیایی به دلیل داشتن خمیر نازک باید در کجا طبخ شود؟

الف) در روی سنگ ✔️

ب) در روی میز استیل

ج) در آشپزخانه

د) در رستوران ها

 

 

از متداول ترین فرهای پیتزا در دنیا کدام است؟

الف ) پیتزا ریلی ✔️

ب ) پیتزا ایتالیایی

ج) پیتزا آمریکایی

د) فرهای پیتزای آونی

 

نمونه سوالات فست فود فنی حرفه ای با جواب

 

در فرهای پیتزای ریلی برای پخت چه نوع پیتزای استفاده میشود؟

الف ) پیتزا نونا

ب ) پیتزا ایتالیایی

ج) پیتزا آمریکایی ✔️

د) پیتزا سبزیجات

 

مواد اصلی خمیر پیتزا چیست؟

الف ) آرد- روغن – شیر – خمیر مایه – نمک ✔️

ب) آرد- روغن – شیر – نمک

ج) روغن – شیر – خرما – آرد

د) همه موارد

 

گوشت همبرگر را تا چه وقت تفت می دهیم تا مطمئن شویم پخته است؟

الف ) تا وقتی که رنگ آن قرمز شود

ب ) تا وقتی رنگ آن قهوه ای شود ✔️

ج) تا وقتی رنگ آن زرد شود

د) تا وقتی رنگ آن سیاه شود

 

ماده اصلی میگو برگر چیست؟

الف ) میگوی زنده – سیر – پیاز – نمک

ب ) میگوی زنده – گوشت – سیر- فلفل

ج) میگوی چرخ شده- پیاز – سیر رنده شده، نمک- فلفل ✔️

د) هیچکدام

 

سوالات امتحان آشپز فوری فنی حرفه ای با جواب

 

 مواد لازم برای ماهی برگر چیست؟

الف ) ماهی زنده – پیاز سیر رنده شده نمک

ب) ماهی چرخ کرده – پیاز – سیر رنده شده – نمک – فلفل ✔️

ج) ماهی چرخ کرده – سیر رنده شده – فلفل – روغن

د) ماهی – گوشت بریان – نمک – فلفل – آرد

 

میگوبرگر چیست؟

الف) نوعی سرو میگویی پخته است

ب ) نوعی ملخ میگوست

ج ) نوعی همبرگر است که در ترکیب آن از گوشت میگو استفاده شده است

د) نوعی میگوی کباب شده است که به صورت ساندویچ گرم سرو میشود. ✔️

 

برای سرخ کردن گوشت رست بیف چه نوع حرارتی و مقدار روغن باید چقدر باشد؟

الف ) حرارت زیاد – روغن کم

ب ) حرارت کم روغن کم

ج) حرارت ملایم – روغن متوسط ✔️

د) حرارت زیاد – روغن کم

 

اگر گوشت رست بیف جوان و ترم باشد بدون اضافه کردن چه چیزی سرخ میشود و می پزد؟

الف ) آب ✔️

ب) روغن

ج) نمک

د) ادویه جات

 

سوالات آزمون فنی حرفه ای آشپز فوری (فست فود) با پاسخ

 

بیفتک………………… است؟

الف ) نوعی همبرگر مخصوص

ب ) گوشت فیله یا راسته کم کوبیده ✔️

ج ) نوعی پیتزا

د) نوعی ماهی کباب

تخفیف ویژه

23 هزار تومان 12 هزار تومان




پرداخت امن اینماد


بلافاصله بعد از پرداخت، فایل پاسخنامه سوالات آشپز غذاهای فوری فست فود فنی و حرفه‌‌ای فنی حرفه ای (سال 1403) به صورت خودکار برای دانلود در اختیار شما قرار خواهد گرفت.



پرداخت امن با تمامی کارت های عضو شبکه شتاب

پرداخت امن


در صورت نیاز به هرگونه راهنمایی می‌توانید از طریق صفحه تماس با ما یا قسمت نظرات همین صفحه با پشتیبانی سایت در تماس باشید.

نظرات

تا کنون نظری ثبت نشده است.

ارسال نظر جدید

امتیاز:



خرید و دانلود فوری